Van harte welkom op de website van Koninklijke Fietsclub Katena.

Katena, officieel  “Koninklijke Fietsclub Katena vzw”,  is gevestigd in Turnhout, telt in haar rangen zo’n 100-tal in clubverband fietsende wielertoeristen, en dit zowel uit Turnhout als de ruime omgeving.

Wil je meer over ons te weten komen dan zit je op de juiste plek, kijk gerust rond,  en veel leesgenot !

Lidgeld 2024

Beste Katena-leden, gewoon ter herinnering :

Om een vlotte regeling van alle aansluitingen bij de VWB toe te laten verzoeken we de leden die het lidgeld voor 2024 nog niet overmaakten om dit zo snel mogelijk te regelen !

Vierdaagse 2024

Voor onze 4-daagse 2024 konden we in het hotel 13 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer reserveren. Er kunnen dus maximum 29 leden mee.

Momenteel zijn reeds 27 bedden bezet, er is dus nog maar 1 kamer, 2 plaatsen vrij !!

Fietsvakantie Mojacar 2024

Er bestaat binnen de club heel wat interesse om volgend jaar opnieuw op fietsvakantie naar Spanje te trekken, bestemming Mojacar. Een mooi aantal leden gaf zich al op. Ook iets voor jou ? Geef je naam op via deze link :

Zoals de meesten onder jullie weten bracht de Heemkundekring Turnhout in samenwerking met Katena een prachtige kleurendruk-brochure van 30 blz uit, volledig gewijd aan Wielertoerisme in de Kempen – 100 jaar KAWS – Katena.  Voor geïnteresseerden : er is nog een kleine voorraad van deze brochures ter beschikking, en verkrijgbaar aan 4€ per stuk, te storten op rekening BE08 4134 1510 7113 van Fietsclub Katena vzw, met vermelding van “Brochure 100 jaar Katena”. Bezorging volgens onderlinge afspraak.

Voor geïnteresseerden … vrijwilligers gezocht :

Met dank aan onze sponsors, breng hen bij gelegenheid zeker eens een bezoekje :