Algemene Info omtrent onze activiteiten.

Alle ritten van Katena worden steeds up-to-date aangekondigd via onze uitstapkalender, deze vind je hieronder.

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld starten onze ritten altijd op de parking van de sporthal, Stadspark, Turnhout.

Op zaterdag rijden we normaal een 90-tal km, en op zon- en feestdagen een 70-tal km.

De ritten eindigen bij één van de sponsorende horeca-zaken, waar aansluitend nog iets kan gedronken worden.

Tenslotte : geïnteresseerden mogen ter kennismaking steeds vrijblijvend enkele proefritjes komen meerijden.

Je bij aankomst wel even aanmelden zodat we kunnen bekijken met welke (snelheids-)groep je best start  !

Katena's De Melle-weekend

6 en7 juli 2024

Zaterdag 6 juli – 9.30u

OPGELET !  ENKEL VOOR KATENA-LEDEN :

– Gravelrit “Door de Kempen” 80 km  –> de gravelrit vertrekt aan de fietsbrug over het kanaal !

Toeristische Wegrit “Door de Kempen”

vertrek Sporthal –  aankomst in Drukkerij De Melle.

Zondag 7 juli : De Melle-rit   (VWB)

Vertrek en Aankomst : Drukkerij De Melle, Treskesdijk 1, Turnhout

mét gelegenheid om nog even bij te praten in De Melle’s “Katena-café”

75 km  –  inschrijving 08.00-11.00 u