Algemene Info omtrent onze activiteiten

Alle ritten van Katena worden steeds up-to-date aangekondigd via onze uitstapkalender, check deze regelmatig ! De Katena-leden van Turnhout  en  omgeving  vertrekken op de parking aan de Sporthal ,  Stadspark in Turnhout . Zaterdag starten we om 13.00u ,  en op zon-  en feestdagen om 8.30u     (van 1 september tot 31 maart om 9u). Op zaterdag rijden we normaal een 90-tal km, en op zon- en feestdagen een 70-tal km. We rijden ook regelmatig speciale ritten,  deze worden telkens mét een woordje uitleg aangekondigd. De ritten eindigen bij één van de sponsorende horeca-zaken,  waar aansluitend nog iets kan gedronken worden. Alle afwijkingen qua afstand,  vertrek / aankomst -tijd of -plaats  worden steeds in onze uitstapkalender vermeld. En om de sfeer er in te houden belonen we onze trouwe leden regelmatig met een gratis traktatie na de rit !

Fietsclub Katena Turnhout

Uitnodiging eindeseizoensbijeenkomst 16 oktober 9u30

Hiermee nodigen we alle Katena-leden en Katena-ereleden uit op onze jaarlijkse eindeseizoensbijeenkomst – want inderdaad – die zit er alweer aan te komen !

Naar goede gewoonte wordt het weer een een gezellig samenzijn met koffietafel en tussendoor een vooruitblik naar volgend seizoen, en dit op zondag 16 oktober 2022 om 9u30 in de zaal van Gemeenschapscentrum De Marc/kt in Merksplas.

(ter info : fietsen binnen plaatsen is niet toegelaten, dus zorg voor een slot aub)

Inschrijven vóór 9 oktober via willy-essy@telenet.be – het contactformulier op deze website – of bij één van de bestuursleden  aub.

Reeds geregistreerde inschrijvingen vind je hier.

Met dank aan onze sponsors, breng hen bij gelegenheid zeker eens een bezoekje :