MOOOV Filmfestival nodigt Katena uit ...

Beste Katena, 

 

Wij zijn MOOOV, een organisatie die zich richt op het vertonen van films met een focus op culturele diversiteit, wereldcinema en maatschappelijke thema’s. Jaarlijks organiseren we een filmfestival op verschillende locaties, waarbij een selectie aan internationale films wordt getoond, met als doel om een breed publiek kennis te laten maken met films uit diverse culturen en achtergronden.  

Dit jaar vindt het Filmfestival van Turnhout plaats van 18 tot en met 28 april in UGC. 

In onze selectie is er een film die nauw aansluit bij de missie en visie die uw organisatie uitdraagt. De film This Is My Moment is een documentaire toegespitst op Biniam Girmay, een beloftevolle wielrenner uit Eritrea. Op het Afrikaanse continent wint hij rit na rit, en ondertussen droomt hij luidop van een carrière in Europa. Die droom komt uit wanneer hij stage mag doen bij de UCI in Zwitserland en hij na veel geduld en hard werken, wordt opgenomen in een Belgische wielerploeg. 

Wij zijn ervan overtuigd dat deze film niet alleen informatief en boeiend is, maar ook een waardevolle bijdrage kan leveren aan de dialoog en bewustwording rond dit onderwerp.  

Graag willen wij u uitnodigen om de film bij te wonen tijdens ons festival. We vertonen de film op zondag 28 april om 13u30. We geloven dat uw aanwezigheid waardevol zal zijn, niet alleen voor ons festival, maar ook voor iedereen die betrokken is bij uw organisatie. Daarom hopen we u van harte te mogen ontvangen op ons filmfestival.  

Mocht u interesse hebben of graag meer informatie wensen over de film of ticketprijzen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.  

 

Met vriendelijke groeten, 

MOOOV