LID WORDEN BIJ KATENA

Je kan altijd contact opnemen met onze secretaris voor meer informatie:
Gebruik hiervoor het contactformulier, of tel 0032 14 63 85 25. (na 18u.)

In onze club wordt er gefietst op zaterdagnamiddag (of zaterdag de ganse dag indien een grote rit op het programma staat) en op zon- en feestdagen in de voormiddag.
Op zaterdagmiddag starten wij gewoonlijk om 13.00 uur en op zondagmorgen om 08.00 uur.  Het vertrek is telkens voorzien aan de sporthal, steenweg op zevendonk in Turnhout.  Vanuit Merksplas wordt gewoonlijk ook samen naar de start in Turnhout gereden.  Je mag gerust eens komen proefrijden, maar in het najaar is de opkomst gewoonlijk iets minder (ook al omdat dan een aantal leden niet meer op de weg fietsen, maar gaan mountainbiken) en is het startuur op zondagmorgen wat later, namelijk om 9 uur.  Normaal wordt er gefietst in 5 niveaugroepen, dus vraag maar naar één van de uitstapleiders en ook even navragen in welke groep je best start (afhankelijk van je niveau).  Alle info en afspraken die we gemaakt hebben i.v.m. fietsen in de verschillende groepen kan je HIER terug vinden.

Wie bij onze club aansluit is verplicht om (best via de club) aan te sluiten bij de VWB (Vlaamse Wielrijdersbond), waardoor je steeds (7 dagen op 7, al dan niet in clubverband) verzekerd bent voor lichamelijke letsels als je recreatief aan het fietsen bent (ook joggen, fitness, turnen, en een aantal sporten om je conditie te onderhouden) en de schade die je aan anderen zou berokkenen.  Eigen materiële schade is nooit gedekt door onze polis, mogelijk wel door de polis van een tegenpartij indien die aansprakelijk zou zijn.

Een kledijpakket kost +/- 170 euro en bestaat uit een koerstrui korte mouw, een vest lange mouw en een korte koersbroek.  De kledij kan je op gepaste ogenblikken online bestellen op de webshop van Bioracer.  Je kan daar ook eventueel andere Katena-fietskledij bestellen.  Er is een heel gamma voor zomer en winter!  Klik HIER om naar de webshop van Bioracer te gaan.  Het dragen van de kledij is verplicht en gereglementeerd in onze club.  Klik HIER voor het reglement.
Door te fietsen en te helpen op onze organisaties kan je punten verdienen voor het clublaureaatschap, waarmee je een gedeelte van de kost van de clubkledij kan terugverdienen.  Concreet komt het er op neer dat je de helft van het kledijpakket (100 euro) terugbetaald krijgt indien je in het seizoen van aansluiting (of het eerste volledige jaar van aansluiting) clublaureaat wordt.

Als je wil aansluiten raden wij je aan om dat zo snel mogelijk te regelen.  Je bent dan verzekerd vanaf het moment dat de club het VWB-lidgeld aan de bond heeft overgemaakt.

Gelieve ofwel via het contactformulier of telefonisch op nr. +32 14 63 85 25 (na 18 u) contact op te nemen met de club- secretaris – Dirk Van Dun – en het lidgeld te betalen op IBAN BE08 4134 1510 7113 van KATENA vzw met vermelding van uw naam.

Met sportieve groeten,
Dirk Van Dun
Secretaris KATENA vzw

Lidgelden:

LIDGELD 2022

FIETSENDE LEDEN :

Aansluiting VWB (individueel of per gezin)

35,00 euro

Lidgeld KATENA (per in clubverband fietsend lid)

35,00 euro

Totaal lidgeld voor een in clubverband fietsend lid

70,00 euro (+ 35 euro per bijkomend in clubverband meefietsend gezinslid)

ERE-LEDEN

20,00 euro

Ere-leden zijn leden die in principe niet meer mee fietsen. Zij betalen geen lidmaatschap VWB, (hebben dus ook geen verzekering) maar blijven als ere-lid toch bij de clubwerking betrokken.

VERZEKERINGSLEDEN

gratis

Dit zijn leden uit een gezinsaansluiting die niet actief deelnemen aan het clubleven en in feite enkel lid zijn met het oog op de voordelige verzekering.  Voor deze leden vraagt KATENA geen lidgeld, maar dat betekent tegelijk ook dat zij geen rechten verwerven op clubkledij, bijeenkomsten, enz…, tenzij ze als partner of gezinsleden mee uitgenodigd worden.

Wij vragen om je lidgeld voor 1 december 2021 te betalen op rekening
BE08 4134 1510 7113 van Katena met vermelding lidgeld + de naam.

Niet vergeten om ook de namen van de verzekeringsleden door te geven.

Voor elk nieuw verzekeringslid moet het aansluitingsformulier worden ingevuld.

Nieuwe leden die zich aansluiten krijgen de resterende maanden van 2021 er gratis bij.  Wie direct aansluit is direct verzekerd, dus voor nieuwe leden is zo spoedig mogelijk aansluiten de boodschap.

Formulieren voor tussenkomst lidgeld bij het ziekenfonds kunnen afgedrukt worden via de VWB-website (na inloggen).  Voor leden die toch een formulier wensen van Katena kunnen dit aanvragen bij de secretaris.  Aangevraagde formulieren zullen beschikbaar zijn op de ledenvergadering in februari.

Onze Sponsors

Breng hen eens een bezoek of contacteer hun.  Ze zullen dit ten zeerste appreciëren!!