Het dragen van de clubkledij tijdens het wegseizoen

We dragen onze Katena-kledij omdat we het belangrijk vinden om als één club naar buiten te treden.  Het geeft immers een enorme uitstraling wanneer we allemaal met dezelfde kledij in groep fietsen.
Momenteel zijn we in onderhandeling met een nieuwe leverancier, maar weldra zal iedereen tijdens het jaar opnieuw voldoende mogelijkheden krijgen om deze aan te kopen.  Het verplichte pakket bestaat uit een korte fietsbroek, een fietsshirt met korte mouwen en een vest met lange mouwen.  Voor mensen die veel fietsen wordt aangeraden een tweede set te bestellen.

We vragen om deze kledij verplicht te dragen tijdens het fietsseizoen bij alle Katena-uitstappen.

  1. Enkel de Katena-kledij (korte fietsbroek – shirt korte mouwen – vest met lange mouwen) is toegelaten tijdens het fietsen met Katena.
  2. Bij frissere temperaturen zijn arm- en beenstukken toegelaten: ofwel deze van Katena, ofwel met effen neutrale kleuren (zonder bijkomende reclame).  Dit oogt het mooiste als we samen fietsen.
  3. Regenvestjes zijn vrij te gebruiken, maar Katena vraagt wederom een effen kleur te nemen.

We dragen steeds onze clubpolo als helper bij Katena-activiteiten.  Vraag ernaar aan de kledijverantwoordelijke van de club als je je aansluit Katena of als je er nog geen hebt.

VANAF BESCHIKBAARHEID NIEUWE UITRUSTING : Wie de clubkledij niet draagt, ontvangt geen punten voor het club-laureaatschap.  Bij niet-naleving van het verplicht dragen van de clubkledij tijdens Katena activiteiten, zal het lid hierop aangesproken worden door het bestuur.  Bij herhaalde niet-naleving kan het lid eventueel uit de club geweerd worden. 

Met dank aan onze sponsors, breng hen bij gelegenheid zeker eens een bezoekje :