Schrijf in voor de zeetrip 2017

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/b/7/1/fietsclub-katena.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Zoals jullie al vernomen hebben via de nieuwsbrief van nov.2016 trekken we in 2017 terug naar Nieuwpoort. We willen jullie nog een stuk van de Westhoek en Noord Frankrijk laten zien. Twee schitterende fietsparadijzen.

Deze tweedaagse wordt opengesteld voor iedereen binnen Katena. We werken aan volledig nieuwe routes, de zaterdag 150 km, de zondag rond de 98 km. De snelheid wordt aangepast aan de deelnemers. Zaterdag zal de Moeren, enkele heuvels ( Kasselberg, mont de recollets, mont  Cats… ) en WEST-VLETEREN vertegenwoordigd zijn. De zondag zit er een beperkte berg-op berg-af zone in.
 

Het principe is hetzelfde als in 2015. We rijden de vrijdag met auto’s naar Nieuwpoort zodat we het weekend  ten volle van de streek kunnen genieten. We logeren terug in Floreal.

Wij  vragen u om 140 € te storten op rekening BE08 4134 1510 7113 van Katena VZW met vermelding van Nieuwpoort 2017 + uw naam. Dit graag vóór 30 april 2017 zodat wij een goed beeld hebben van de deelnemers. Hierin zijn begrepen 2 overnachtingen met ontbijt, lunchpakket, avondmaal op zaterdag en volgwagen.

De finale informatie wordt meegedeeld via mail aan de deelnemers zelf.