Nieuws

Vierdaagse 2019 Sauerland

By 30/05/2019 No Comments

De Vierdaagse in Kurten 2018 was een groot succes.  Wij zijn nu al bezig met een nieuwe Vierdaagse welke in 2019 zal plaats hebben op 30 en 31 mei, en 1 en 2 juni.

Voor de Vierdaagse 2019 is er een prachtige bestemming gevonden in het Sauerland (Duitsland).  Het Sauerland wordt het fietsparadijs van Duitsland genoemd, “het Land van de Duizend Bergen”.

Wat de Ardennen is voor België en de Vogezen voor Frankrijk, dat is het Sauerland voor Duitsland: een rustige streek waar schilderachtige dorpen zich nestelen in groene valleien of zich verbergen tussen bosrijke heuvels.  De hoogte varieert er van 200 m in het dal van de Ruhr, tot 840 m in Hochsauerland, in de omgeving van Winterberg.

Op slechts 243 km van Turnhout gelegen, waarvan 238 km autosnelweg, leent de regio zich uitstekend voor onze Vierdaagse-fietsvakantie.  De ritten zullen zodanig samengesteld worden dat het voor iedereen haalbaar en vooral genietbaar is, alsook voor hen die toch graag wat klimmetjes doen.  We gaan verblijven in hotel “Altes Backhaus”.  Het hotel ligt in het centrum van het oude historische stadje Arnsberg en biedt voldoende plaats voor de stalling van de fietsen(garage).  Er is ook parkeergelegenheid voorzien voor de auto’s.

De prijs voor het hotel

  • de prijs inclusief ontbijt / 3 gangen diner:  60 €/dag/persoon, dus 180 € voor 3 nachten (exclusief middagmaal op de laatste dag (zondag))
  • er zijn 10 twee-persoonskamers gereserveerd (20 personen)

 

HEB JE INTERESSE, ZET HET NU AL IN JE AGENDA.  DEELNAME UITSLUITEND VOOR CLUBLEDEN!

Inschrijven kan via het e-mailadres bert.maes.turnhout@gmail.com

Bert Maes

 

ARNSBERG

Arnsberg is een gemeente in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in de Hochsauerlandkreis. De stad telt ongeveer 74.000 inwoners en ligt op een hoogte van 212 meter.  Naburige steden zijn onder andere Werl, Soest, Meschede en Dortmund. In deelgemeente Herdringen is het Slot Herdringen gelegen.