Tweedaagse naar Zee – Renesse 2019

By 16/08/2019 No Comments

Zeefietsers,

Het is weeral 2 jaar geleden dat we naar zee trokken voor een tweedaagse door de Westhoek.  Voor 2019 verlaten we België en gaan we naar Nederland.  Renesse licht op Schouwen Duiveland aan de Noordzee. Hellingen gaan er niet zijn maar de wind kan ons enorm parten spelen in deze regio.  De “Zeelandbrug” en “Neeltje Jans” zijn bekende begrippen bij sommigen.  Jaren terug zijn we daar ook geweest met de fiets van Turnhout naar Renesse en terug.  We gaan nu met de auto.  We zoeken rustige fietswegen op en dit zal geen probleem zijn in Nederland “Fietsland”.

Voor zij die mee willen gaan, reserveer maar het weekend van 6, 7 en 8 september 2019 in jullie agenda.  Heden is alles volgeboekt !

Ter info: Hotel = Hampshire Renesse, Vroonweg 35, 4325 DA Renesse, Nederland

De prijs is 135 Euro voor de volgende zaken:

2 x slapen met ontbijt, 1 driegangenmenu + drankje op zaterdagavond, 1 pasta + drankje op zondagmiddag.  Voor zaterdag voorzien we een broodje + 1 drankje, koffie + taart.  Voor zondag 1 drankje op een tussenstop.

Heel het weekend is er ook een volgwagen voorzien.

Het bedrag ten laatste op 30/04/2019 overmaken op rekening: BE08 4134 1510 7113 met vermelding van je naam en “weekend Renesse”

Als jullie nu al vragen hebben, kunnen jullie nu reeds terecht bij Michel Bruyndoncx (Peugeot) via mbr@parkmotors.be of 0496 95 29 44

DEELNAME ENKEL VOOR CLUBLEDEN!

Namens de organisatoren, Michel Peugeot en (voor de routes) Cis Wouters