Collega’s fietsers,

 

2020 is waarschijnlijk het meest bizarre jaar in het bestaan van Katena. Het bekende Covid beestje is hiervan de oorzaak. In het voorjaar kwam er een lockdown, waardoor we onze clubactiviteiten moesten staken.  Toen we goed en wel voorzichtig terug opgestart waren kwam een tweede golf, waardoor we opnieuw niet meer samen mochten gaan fietsen. Dit was zeker de verstandigste optie, waardoor jullie allen hopelijk gespaard gebleven zijn van een Covid-besmetting.

We kijken er naar uit om in 2021 terug samen fietsen.  De timing is echter op dit moment nog hoogst onzeker. Iedereen zal zo spoedig mogelijk ingelicht worden wanneer we het fietsen bij Katena kunnen hervatten.

Voor het vervangen van Hans als webmaster en bestuurslid heeft het bestuur al een oplossing gevonden voor de webmaster. Graag willen wij nog 1 kandidaat om het bestuur te versterken. 8 bestuursleden is noodzakelijk om de werking van de club niet in het gedrang te brengen.

 Tot slot wens ik hierbij iedereen een gelukkig nieuwjaar en een fijn 2021 fietsjaar. Hou het gezond en blijf in beweging.

 

Jullie voorzitter

 

Michel

Onze Sponsors

Breng hen eens een bezoek of contacteer hun.  Ze zullen dit ten zeerste appreciëren!!