Nieuwsbrief 8             Oktober 2021

Uitnodiging eindeseizoensbijeenkomst 17 oktober 9u30

Wanneer?          Op zondag 17 oktober 2021 om 9u30

Waar?                In de zaal van Gemeenschapscentrum De Marc/kt in Merksplas
                                   (geen fietsen binnen plaatsen, dus zorg voor een slot aub)

Wat?                  Gezellig samenzijn met koffietafel en vooruitblik naar volgend seizoen

Voor wie?           Voor alle leden en ereleden

Inschrijven via willy-essy@telenet.be of bij een van de bestuursleden vóór 10 oktober aub.

Oproep in het kader van het 100-jarig bestaan van onze club

Zoals jullie wel zullen weten zal onze club in 2023 haar 100-jarig bestaan kunnen vieren.

Als bestuur moeten wij tijdig de voorbereidingen starten om van 2023 een bijzonder jaar te maken.
Bv. Indien er locatie gehuurd moet worden, moeten wij binnenkort ergens reserveren.

Graag willen wij de leden inspraak geven over het jubileumjaar. Wat zouden jullie willen dat we in het kader van dit jubileumjaar organiseren?  Op welke manier willen jullie dit vieren?  Zijn er speciale fietstochten of andere activiteiten of initiatieven die 2023 een bijzonder cachet kunnen geven?  Spreek en brainstorm er eens over met elkaar. Al jullie ideeën zijn welkom!

Geef je ideeën door aan de voorzitter (bruijndoncxmichel@gmail.com of 0496/95 29 44), zodat het bestuur kan bekijken of de voorstellen haalbaar zijn en verder uitgewerkt kunnen worden.

Komende periode KATENA organisaties en ritten 2021 (zie ook kalender):

Rit

17 okt  9u30