Nieuwsbrief 4                Mei 2022

alle nieuws : www.fietsclub-katena.be  !!

NOG EVEN SNEL ZIJN ALS JE WIL BBQ-en!!!

Inschrijven voor deelname kan nog tot 25 mei e.k.

Woordje van de voorzitter

Zoals beloofd krijgt het 100 jarig bestaan van onze toffe fietsclub Katena stilaan vorm. Het bestuur plant  in samenwerking met de Stad Turnhout een aantal activiteiten. Daarom is het handig om een cel op te richten voor de organisatie van deze activiteiten. U hoort me al komen. Hebt u even tijd om de handen  uit de mouwen te steken en uw creatieve ideeën te delen met elkaar, geef u aub op via de website. André heeft een link gezet waar u uw naam kan doorgeven. Niet twijfelen en doen zodat we er een fijn feest van kunnen maken.

Over feest gesproken.

Als u dit leest na 25 mei ’22, komt je inschrijving voor onze BBQ mogelijk te laat. Als u niet ingeschreven bent, gaat u dit leuk feestje missen. Dat is jammer.

Met trots kan ik u wel aankondigen dat het grote feest voor ons 100-jarig bestaan zal doorgaan op zaterdag 14 oktober 2023 in de Notelaer te Kasterlee. Hou deze datum absoluut vrij. Het 100 jarig bestaan feest kan maar 1 keer doorgaan. Dit wil u en uw partner toch niet missen? Dank u wel aan het feestcomité om dit mogelijk te maken.

2023 voorzien we ook nieuwe kledij. Het bestuur werkt hier nog aan en hoopt (we maken ons sterk) om dit voor eind juni 2022 te tonen.

Tot slot wil ik jullie allemaal warm maken voor de mooie fietskalender voor komende maand. Een rijk gevarieerd aanbod. Extra aandacht naar de Spetsersrit op zondag 12 juni en het Melle weekend op zaterdag 2 en zondag 3 juli.

Je voorzitter

Michel

Uitstapkalender : zie Activiteiten

Voorbije Katena-activiteiten :

Rit

KATENA
deelnemers

VWB/WBV/NTFU

Totaal

Za 23 apr

Arkrit Oud-Turnhout

Arkrit Bergom

Komende periode KATENA organisaties en ritten 2022 (zie ook kalender):

Rit

Vr 10 juni

Zomer-BBQ

Zo 12 juni

Spetsersrit Merksplas

Za 2 juli

Toeristische rit Turnhout én gravelrit

Zo 3 juli

De Mellerit

meer weten ?    www.fietsclub-katena.be  !!!