Memorial Lars Janssens te Merksplas zoekt signaalgevers

Op zondag 23 juli wordt de 2de editie van de Memorial Lars Janssens georganiseerd. Deze memorial wordt georganiseerd als eerbetoon aan Lars Janssens. Lars overleed vorig jaar in augustus ten gevolge van een aanrijding op training tijdens een stage met zijn wielerploeg Team Kempen in Malmedy.

Momenteel is men volop bezig met de voorbereidingen en heeft men al tal van samenwerkingen kunnen creëren en al heel wat sponsors kunnen aantrekken.

Om hun organisatie mogelijk te maken zijn de inrichters momenteel nog op zoek naar 10 seingevers.
De signaalgevers worden om 12u00 bij brasserie De Mart verwacht en de taak zal ten einde zijn omstreeks 17u30.  Tijdens de twee wedstrijden (juniores en nieuwelingen) worden de seingevers van eten en drinken voorzien.

Zijn er bij de leden van Katena geïnteresseerden om hen op 23 juli te komen helpen ?
Geef dan uw naam op bij Dirk Van Dun (katena-dvandun@skynet.be) of rechtstreeks bij de organisatie (siebejanssens82@gmail.com)

Uiteraard zijn ook alle Katena leden welkom om naar de wielerwedstrijden te komen kijken. Verschillende wielerfotografen zijn aanwezig, er is een cocktailbar, er zijn foodtrucks en er worden ook muffins verkocht ten voordele van het goede doel “Ouders van verongelukte kinderen”.

Warm aanbevolen !