Ledenpagina

Louis Broeck  is van ons heen gegaan.

De anciens in onze club hebben nog samen met Louis gefietst.

De club kon meermaals beroep doen op Louis en zijn echtgenote als chauffeur en begeleider van de volgwagen bij meerdaagse ritten.

Louis was ook onze trouwe en bekwame begeleider tijdens onze grote buitenlandse fietsuitstappen.

Zo was hij ook onze “ voedstervader “ tijdens de legendarische tocht naar Mol  – Lourdes  – Sant Diageo de Compostella  – Fatima  ( 3000  km. in 15 fietsdagen )

De  “ bende van Jef Opdebeek  “ zal hem eeuwig dankbaar blijven.

Wie Louis niet gekend heeft als clublid, zal zich Louis misschien wel o.a. herinneren als oprichter en uitbater van de Schaatsbaan in Turnhout, waar we trouwens ook geregeld terecht konden voor de organisatie van een rit of een bestuursvergadering.

Louis , hou ons nu voortaan  , van  “ daarboven “ maar goed in de gaten, opdat we op het goede “spoor “ kunnen bljiven.

Katena biedt de familie haar oprechte deelneming aan bij het afscheid van Louis.

Onze Sponsors

Breng hen eens een bezoek of contacteer hun.  Ze zullen dit ten zeerste appreciëren!!