Ledenpagina

Nieuwe clubkledij 2023

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van onze club worden onze fietsende leden in een nieuwe, hedendaagse uitrusting gestoken, waar iedereen weer fier op zal kunnen zijn.

Een standaard pakket clubkledij bestaat uit koerstrui met korte mouwen, een vest voor het tussenseizoen en een windstopper body.  Tijdens het wegseizoen dienen deze steeds in de nieuwe clubkleuren te worden gedragen. De nieuwe zwarte koersbroek met Katena-logo, die niet verplicht is, wordt gepromoot door een korting van 50%.  Het is toegestaan om een eigen effen zwarte koersbroek zonder reclame te dragen.

Het bestuur is bereid aan de kledijvernieuwing een aanzienlijk budget van ca. 18.000 euro te besteden, maar voor wat hoort wat…  Na een paar jaar waarin omwille van de gekende omstandigheden de groepen wat kleiner waren, wil het bestuur iedereen stimuleren om terug in groep te komen meefietsen.

Wat moet je dit seizoen doen om nieuwe clubkledij voor volgend jaar gratis te krijgen ?
Het antwoord is eenvoudig : regelmatig in clubverband
(Leden van de afdelingen Wezel en Schoten krijgen omwille van de beperkte grootte van de groep een uitzondering op de verplichting om in groep mee te fietsen.)  en in clubkledij meefietsen. (Voor de fietstochten in het wegseizoen 2022 geldt nog het oude clubkledij-reglement.  Er zal echter geen Bioracer-clubkledij meer besteld kunnen worden.  Wie hierdoor geen Katena-koersbroek kan dragen, kan een effen zwarte koersbroek zonder reclame dragen.)
Hoe meer je meefietst, hoe meer clubkledij je eenmalig gratis kan bekomen :

1-14 ritten   : 1 gratis koerstrui

15-29 ritten : 1 gratis koerstrui met korte mouw, 1 gratis vest, 1 gratis windstopper body + de mogelijkheid om 1 Katena-koersbroek aan halve prijs aan te kopen

30-44 ritten : 2 gratis koerstruien met korte mouw, 1 gratis vest, 1 gratis windstopper body
+ de mogelijkheid om 1 Katena-koersbroek aan halve prijs aan te kopen

45 ritten of meer :  2 gratis koerstruien met korte mouw, 1 gratis vest, 1 gratis windstopper body, 1 gratis Katena-koersbroek

Elke rit op zaterdag, zondag of feestdag die wordt meegereden tussen 26/02/2022 en 09/10/2022 telt voor 1 rit, bij meerdaagse ritten tellen alle ritten op zaterdag, zondag of feestdag elk voor 1 rit.
Dit is een vereenvoudiging tegenover het vroegere club-laureaatschap waarin de punten verschillend waren per soort rit.

Zoals beloofd zullen helpers en uitstapleiders extra beloond worden:

Wie zich als helper voor een of andere Katena-organisatie opgeeft en deze taak effectief en met volle inzet uitvoert, schuift op naar een volgend niveau.

Leden die zich regelmatig inzetten als uitstapleider schuiven eveneens op naar een volgend niveau.

Wie minstens 75 jaar is op 01/01/2022 krijgt ook een niveauverhoging.

De vermelde niveauverhogingen zijn niet cumuleerbaar, dus je kan max. 1 niveauverhoging krijgen.

Het bestuur is ervan overtuigd dat op deze wijze alle fietsende leden een volwaardig pakket clubkledij kunnen bekomen.  Wie vreest enkel een koerstruitje te zullen krijgen kan misschien best eens in de spiegel kijken en zich de vraag stellen waarom hij/zij niet meer komt meefietsen of niet eens een handje wil toesteken bij een organisatie.

Wie omwille van ziekte of andere tegenslag dit jaar helemaal niet in de mogelijkheid is om actief te zijn, krijgt in 2023 ook nog de kans om het gevraagde niveau te behalen.

Succes !