Ledenpagina

Eric Van den Eynden biedt aan :

Ik verkoop mijn Speed fietsschoenen met boa systeem – maat 44 – omdat deze net te smal zijn voor mij, nieuwstaat, maar 1x gedragen. Verkoopprijs = 45€.

OPROEP

Koen Deboel uit Weelde (tel 014/656111) is een begeesterd wielerliefhebber én verzamelaar van wielertruitjes.

We kregen van hem de vraag of iemand uit onze club bereid zou zijn om hem een (oud) wielertruitje van Katena / KAWS / AWS te schenken.

Koen lijkt ons iemand die dat zeker verdient, en daarom een warme oproep aan een gulle schenker om ons hieromtrent even te contacteren.

Een Katena-lid heeft een MTB te koop.

Deze mag weg omdat hij niet langer “in het veld” rijdt. Het is niet de modernste, maar in goede staat.

Geinteresseerden kunnen een bod uitbrengen (of eventueel contact opnemen) via volgende link :

Gele MTB: jj604607@scarlet.be.

Eric en Rita SWAANS bieden aan :

Een partij Katena-clubkledij voor dames, weinig of niet gedragen, zo goed als nieuw : alles mag weg aan 15€ / stuk
Shirt mouwloos M
Shirt lange mouw M