Nieuws

Katena Rondrit Merksplas 15-03-2020 AFGELAST!

By 21/02/2020 No Comments

Let op: deze rit (evenals alle sportactiviteiten) wordt heden op bevel van de federale overheid (dd. 12/03/2020) afgelast als één van de maatregelen ter bestrijding van de virus epidemie Covid-19.

Katena nodigt alle fietsers, jong en oud, recreatieve fietsers en wielertoeristen uit op haar zoveelste editie van de “Rondrit Merksplas”, en dit op zondag 15 maart 2020.  De omloop bedraagt ongeveer 68 km.  De afstand is volledig door de club afgepijld en gaat richting Hoogstraten, Galder en Zundert, langsheen doorgaans rustige wegen.  We rijden dus langs prachtige stukjes “Holland” en “Bels”!  De wegcode dient zoals steeds gerespecteerd te worden, met daarbij de vermelding dat het gebruik van een fietspad in Nederland altijd (!) verplicht is!

Vertrek aan Café “De Glenn” te Merksplas, Leopoldstraat 59 te 2330 Merksplas, tussen 8 uur en 10 uur.  Inschrijving aan zeer democratische prijzen.  Café “De Glenn” is ook één van onze sponsors.

Je kan de omloop hieronder bekijken.  Als je verder klikt op de kaart, krijg je alles in detail en kan je de omloop ook downloaden in je GPS.

Voor meer info, contacteer Willy Pelkmans, via willy-essy@telenet.be of via 014 63 45 68.

Katena wenst iedereen een prettige rit toe.  Hou het wel veilig!

Tot Bikes !

Rondrit Merksplas 68 KM