Katena Memorial Jos Janssens 04-08-2019

By 25/07/2019 No Comments

Katena nodigt alle fietsers, jong en oud, recreatieve fietsers en wielertoeristen uit op haar zoveelste editie van de toerrit Memorial Jos Janssens Wuustwezel, en dit op zondag 4 augustus 2019.  De afstand bedraagt ongeveer 70 km.  De omloop is volledig door de club afgepijld en gaat via Kalmthout naar Zundert en Hoogstraten , langsheen doorgaans rustige wegen.  Je dient zoals steeds de wegcode te respecteren.  Vertrek aan Parochiecentrum “De Ark”, Achter d’Hoven te 2990 Wuustwezel, tussen 8.00 uur en 11.00 uur.

Je kan de omloop hieronder bekijken.  Als je verder klikt op de kaart, krijg je alles in detail en kan je de omloop ook downloaden in je GPS.

Voor meer info, contacteer clublid Alfons Gommers, fons.gommers@outlook.com of gsm 0475 22 88 99

Katena wenst iedereen een prettige en veilige rit toe.

Memorial Jos Janssens Wuutstwezel 70 km