Laatste Nieuwtjes

Katena Rondrit Beerse 21-07-2020 AFGELAST !

By 01/07/2020 No Comments

Wegens de huidige opmars van het Corona-virus is deze organisatie afgelast!  Wij hopen u volgend jaar weer te kunnen ontmoeten op deze organisatie.  Hou je veilig en blijf meer dan ooit waakzaam!

Katena nodigt wederom alle fietsers, jong en oud, recreatieve fietsers en wielertoeristen uit op haar zoveelste editie van de Rondrit Beerse, en dit op dinsdag 21 juli 2020.  De afstand bedraagt ongeveer 74 km.  De omloop is volledig door de club afgepijld en gaat richting het Albertkanaal tussen Viersel en Grobbendonk, langsheen doorgaans rustige wegen.  Je dient zoals steeds de wegcode te respecteren.

Vertrek aan café ‘t Hemeltje, Sint-Lambertusstraat 15 te 2340 Beerse, tussen 8.00 uur en 11.00 uur.

Corona-maatregel: vooraf inschrijven (en ter plaatse betalen) via walter.arlette@pandora.be met opgave van naam en voornaam + lidnummer en vermoedelijk uur van vertrek (niet-leden geven ook adres, geboortedatum en telefoonnummer op).  Inschrijving aan zeer democratische (VWB)-prijzen.  Lees ZEKER ook het gedragscharter van Sport Vlaanderen hier nog eens na: KLIK HIER !  Elke sporter in Vlaanderen dient hier zich aan te houden!!

Je kan de omloop hieronder bekijken.  Als je verder klikt op de kaart, krijg je alles in detail en kan je de omloop ook downloaden in je GPS.

Voor meer info, contacteer clublid Walter via walter.arlette@pandora.be.

Katena wenst iedereen een prettige en veilige rit toe.

Tot bikes!

Rondrit Beerse 74 KM