Katena Ronde van Oosthoven 31-08-2019

By 15/08/2019 No Comments

Katena nodigt alle fietsers, jong en oud, recreatieve fietsers en wielertoeristen uit op haar zoveelste editie van de “Ronde van Oosthoven”, en dit op zaterdag 31 augustus 2019.  Er is een omloop van 70 km en een omloop van 50 km.  Beide afstanden zijn volledig door de club afgepijld en gaan richting De Mierden in Nederland, langsheen doorgaans rustige wegen.  Je dient zoals steeds de wegcode te respecteren.  Het is tevens de laatste fietsorganisatie voor 2019 van onze club.

Vertrek aan de Heischuur te Oud-Turnhout (Oosthoven), Schuurhoven 2 te Oud-Turnhout, tussen 9 uur en 14 uur.

Achteraf kan je ook nog een drankje nuttigen aan democratische prijzen.

Alle Katena-leden vertrekken ter plaatse aan de Heischuur om 13 uur!!  Dus verzamelen in Oosthoven!

Je kan de beide omlopen hieronder bekijken.  Als je verder klikt op de kaart, krijg je alles in detail en kan je de omloop ook downloaden in je GPS.

Voor meer info, contacteer Johan Van Herck, via jehanvanherck@telenet.be of via telefoon 014 42 77 70.

Katena wenst iedereen een prettige rit toe.

Ronde van Oosthoven 70 KM

Ronde van Oosthoven 50 KM