Laatste Nieuwtjes

Katena Pater Van Clé Rit 01-03-2020

By 24/01/2020 No Comments

Katena nodigt alle fietsers, jong en oud, recreatieve fietsers en wielertoeristen uit op haar zoveelste editie van de Pater Van Clé Rit, en dit op zondag 1 maart 2020.  Het is tevens de eerste organisatie in 2020 van onze fietsclub.  De omloop bedraagt ongeveer 68 km.  De afstand is volledig door de club afgepijld en gaat richting Oevel en Tongerlo, langsheen doorgaans rustige wegen.  Je dient zoals steeds de wegcode te respecteren.

Vertrek aan Tennisclub TTV te Turnhout, Steenweg op Diest 33 te 2300 Turnhout, tussen 8 uur en 10 uur.  Inschrijving aan zeer democratische prijzen.  Mogelijkheid tot douche.  Ruime parking.

Je kan de omloop hieronder bekijken.  Als je verder klikt op de kaart, krijg je alles in detail en kan je de omloop ook downloaden in je GPS.

Voor meer info, contacteer Paul Sels, via paul.sels@telenet.be of via 0479 06 05 38.

Nieuwsgierig naar het “Wie” en “Waarom” over Pater Van Clé, “de Sportpater”?

Klik op deze afbeelding…

Katena wenst iedereen een prettige rit toe.  Hou het wel veilig!

Tot Bikes !

Pater Van Clé Rit 68 KM