Katena Mellerit 05-07-2020 JIJ KOMT TOCH OOK ?

By 03/07/2020 No Comments

Katena nodigt alle fietsers, jong en oud, recreatieve fietsers en wielertoeristen uit op haar zoveelste editie van de MELLERIT, en dit op zondag 5 juli 2020.  De omloop bedraagt ongeveer 80 km.  De afstand is volledig door de club afgepijld en gaat richting Chaam en Ulicoten, langsheen doorgaans rustige wegen.  Je dient zoals steeds de wegcode te respecteren.

Vertrek aan Drukkerij De Melle te Turnhout, Treskesdijk 1 te 2300 Turnhout, tussen 8 uur en 11 uur.  Inschrijving aan zeer democratische prijzen (VWB-tarieven).  Wij vragen om je bankkaart te gebruiken om te betalen.  Er is een betaalterminal voorzien.  Kom je met de wagen, zal je zeer ruime mogelijkheden tot gratis parkeren vinden.

Vooraf inschrijven (en ter plaatse betalen) via dirk@fietsclub-katena.be met opgave van naam en voornaam + lidnummer en vermoedelijk uur van vertrek (niet-leden geven ook adres, geboortedatum en telefoonnummer op).

HET IS ZOVER !  Er zal een groot terras voorzien worden!  Hier wordt rekening gehouden met alle nodige social-distance maatregelen en er zal geen drank uit glazen geserveerd worden.  Dat wil zeggen dat de club ook geen zware bieren zal serveren.  Alle drank wordt in kleine flesjes verkocht, zijnde frisdranken en lichte bieren.  Koffie zal ook te verkrijgen zijn.  Alle kopjes zullen na consumptie direct in een afwasmachine gesorteerd worden.  Wij hebben het grootste respect voor alle Corona-maatregelen!  Het komt iedereen ten goede.

Lees ZEKER ook het gedragscharter van Sport Vlaanderen hier nog eens na: KLIK HIER !  Elke sporter in Vlaanderen dient hier zich aan te houden!!

Je kan de omloop hieronder bekijken.  Als je verder klikt op de kaart, krijg je alles in detail en kan je de omloop ook downloaden in je GPS.

Voor meer info, contacteer Michel Bruijndoncx, via de contactpagina op deze website of via bruijndoncxmichel@gmail.com of via 0496 95 29 44.

Katena wenst iedereen een prettige rit toe.

Hou het veilig en tot bikes!

Mellerit 80 KM