Laatste Nieuwtjes

Katena en de Warmste Week !

By 28/09/2019 No Comments

Vrijdagavond 29 november 2019
KATENA-avond tvv De Pompoenerie

 

Dit jaar koos Katena als goede doel voor De Pompoenerie (vzw De Schreeuw), een werkervaringscentrum voor mensen met een (arbeids-)beperking.
Via het kweken van pompoenen, de verwerking ervan tot originele producten, de verkoop ervan, de groenzorg en het composteren, geeft De Pompoenerie opleiding, arbeidstraining en sociale vorming.  Op deze manier verhogen de kansen voor deze mensen op de arbeidsmarkt en zoeken zij mee naar doorstromingsmogelijkheden in het gewone arbeidscircuit, in maatwerkbedrijven of binnen arbeidszorg.
Sinds 1/9/18 is men ook gestart als time-outproject voor vijf scholen van het buitengewoon onderwijs in de regio Kasterlee – Turnhout – Geel.  Leerlingen die het moeilijk hebben op school krijgen tijd, ruimte en een activiteitenaanbod om rust en nieuwe uitdagingen te vinden met het oog op een volledige re-integratie in de school.

Warm aanbevolen !

Reserveer de datum van onze Warmste-Week-actie alvast in je agenda.  29 november 2019!
Meer info volgt nog.

Wie graag kennis maakt met dit project, kan terecht op het OOGSTFEEST, een opendeurdag op zondag 6 oktober 2019 vanaf 13.30 uur, aan het pompoenveld, Camping Houtum en Café De Congé, Houtum 39, Kasterlee.  Meer info : www.depompoenerie.be