Laatste Nieuwtjes

Alle Katena-organisaties en Leden-fietstochten afgelast !

By 07/07/2020 No Comments

Vanaf heden zijn al onze organisaties en al onze georganiseerde fietsuitstappen voor onze eigen leden “on hold” gezet.  De maatregelen die de regering neemt om de zorgwekkende verspreiding van het Corona-virus te vermijden, dwingen en verplichten ons hiertoe.  Uiteraard staan wij pal achter alle beslissingen die de overheid heeft genomen.  Katena hoopt zo spoedig mogelijk “back on track” te zijn, maw dat we zo snel mogelijk weer naar het normale (sportleven) kunnen terugkeren en dat we onze fietsactiviteiten dan mogen hervatten.

Voor de clubleden: lees op de ledenpagina van Katena wat je nog wel en niet kan doen wat betreft fietsen de komende tijd.

Voor alle lezers: klik hier om naar de website van de Vlaamse Wielrijdersbond te gaan om volledig op de hoogte te zijn van alle fiets-sportmaatregelen.

Hou jezelf gezond en blijf je naasten verzorgen.

Tot Bikes !