Reglementen en Diverse Info

De nieuwe uitrusting komt er aan !

Katena Uitrusting

Na maanden van overleg kan het bestuur van Katena met trots de nieuwe kledij voorstellen.    Het ontwerp is bedacht en uitgewerkt door Aloïs Potters.  Paul Sels, onze kledijverantwoordelijke, en Aloïs zijn samen met LevHel en in overleg met het bestuur tot een definitief ontwerp gekomen.  We hebben even moeten wachten om een afgewerkt truitje te bekomen, maar het resultaat mag gezien worden.  Beide heren, ongelooflijk bedankt om al dit werk te verzetten!

Uitgangspunt hierbij was het ontwerpen van een uniek, dynamisch en eigentijds Katena-gerelateerd shirt:

  • Uniek door herkenbare elementen uit het logo (ketting) als basis te gebruiken waardoor het Katena-eigen is én grafisch gezien visueel sterk oogt.
  • Dynamisch door z’n speelse bogen die nog versterkt worden als meerdere fietsers verenigd zijn (al fietsend of staand/zittend) en het zorgt tevens voor een mooie samenhang als groep. Die dynamiek van samenhang, door het vloeiende lijnenspel als verbindende factor geeft de Katena groepsuitstraling een extra dimensie en uniek karakter.
  • Eigentijds door z’n moderne uitstraling en kleurgebruik met voldoende lichte elementen voor een goede/betere zichtbaarheid.

De witte boog suggereert een ‘smiley’ wat het visueel een sterk én vriendelijk karakter meegeeft.

De kracht en sterkte zit ook in z’n soberheid rond kleurgebruik door deze monotoon te houden waarbij het rood uit het logo als enige de accentkleur is.

Wij hopen dat iedereen de kledij met trots zal dragen zodat Katena samen in deze unieke, zeer herkenbare kledij in de Kempen kan rondrijden.  Op de foto ziet u een model truitje, dat zowel in mannen- als damesmodel wordt aangeboden. Katena biedt een zwarte koersbroek aan van het merk Levhel met klein merk- en Katena-logo, die je via ritdeelnames aan interessante condities kan bekomen (zie reglement nieuwe clubkledij).  Er mag evenwel ook gereden worden in een andere egaal zwarte broek (klein merklogo is toegestaan).

Praktisch gezien zijn volgende pasdagen voorzien: van maandag 17/10/22 tot en met donderdag 20/10/22 en van maandag 24/10/22 tot en met donderdag 27/10/22 telkens van 10u tot 12u en van 14u tot 20u. U zal zich via een systeem op onze website kunnen inschrijven door een tijdslot te reserveren.  Dit kan vanaf september 2022. De pasmomenten gaan door bij onze leverancier, Levhel, die gevestigd is in de industriezone te Beerse.  

Namens het bestuur

Michel – voorzitter