Nieuws

Katena en de Warmste Week !

By 30/11/2018 No Comments

Afbeeldingsresultaat voor logo tantwoord turnhout

Wij bieden je de mogelijkheid om bij een glaasje en een versnaperingetje voor amper €15 / pp nog eens samen te komen om gezellig na te kaarten over het vorige fietsseizoen of plannen te maken voor het volgende seizoen.  Je steunt daarmee tevens een goed doel van DE WARMSTE WEEK van studio Brussel.  In dit bedrag is de drank inbegrepen.  Er is ook de mogelijkheid om deze actie nog meer te steunen door versnaperingen aan te kopen aan een democratische prijs.

Wij kozen als Goede Doel “T’ANtWOORD Turnhout.  Dit is een project in Turnhout dat kansarmen ondersteunt.

Het bestuur van Katena heeft besloten om dit doel ook mee te steunen en zij verdubbelen de winst die we die dag maken (minimum  €5 per deelnemend katenalid met een maximum van €2000.)

Je kan je inschrijven door voor 20 november 15 euro per persoon te storten op Katena-rekening BE08 4134 1510 7113 met vermelding van je naam en “de warmste week”.  Kan je die avond niet komen mag je natuurlijk je steun ook op deze rekening storten. Hiervoor al hartelijk bedankt.

We kregen al voorstellen om gratis versnaperingen te geven. Heb je ook nog goede ideeën kan je ze altijd melden. Iedereen is welkom in de HEISCHUUR in Oosthoven op 30 November  vanaf  19 uur.  Ook familieleden en vrienden.

Meer info kan je altijd krijgen bij Johan van Herck , gsm 0472 433 161