Het dragen van de clubkledij tijdens het wegseizoen

We dragen onze Katena-kledij omdat we het belangrijk vinden om als één club naar buiten te treden.  Het geeft een enorme uitstraling wanneer we allemaal met dezelfde kledij in groep fietsen.
Ieder lid zou trots moeten zijn om in de clubkledij te mogen fietsen.  Iedereen heeft tijdens het jaar voldoende mogelijkheden (via de Katena-Webshop op de website van Bioracer) om deze aan te kopen.  Het verplichte pakket bestaat uit een korte fietsbroek, een fietsshirt met korte mouwen en een vest met lange mouwen.  Voor mensen die veel fietsen wordt aangeraden een tweede set te bestellen.

We vragen om deze kledij verplicht te dragen tijdens het fietsseizoen bij alle Katena-uitstappen.  De verplichting is opgenomen in het huishoudelijk reglement (art.9a ) dat je kan vinden elders op deze website en in het jaarlijkse bewaarnummer van de nieuwsbrief.

  1. Enkel de Katena-kledij (korte fietsbroek – shirt korte mouwen – vest met lange mouwen) is toegelaten tijdens het fietsen met Katena.
  2. Bij frissere temperaturen zijn arm- en beenstukken toegelaten: ofwel deze van Katena, ofwel met effen neutrale kleuren (zonder bijkomende reclame).  Dit oogt het mooiste als we samen fietsen.
    Tevens kan je de Katena- windstopper, Katena-lange broek of Katena-wintervest aandoen.
    Al deze extra-kledij in onze clubkleuren kan vrijblijvend optioneel besteld worden via de Katena-webshopop de website van Bioracer.
  3. Regenvestjes zijn vrij te gebruiken, maar Katena vraagt wederom een effen kleur te nemen.

We dragen steeds onze clubpolo als helper bij Katena-activiteiten.  Vraag ernaar aan de kledijverantwoordelijke van de club als je je aansluit Katena of als je er nog geen hebt.

Wie de clubkledij niet draagt, ontvangt geen punten voor het club-laureaatschap.  Bij niet-naleving van het verplicht dragen van de clubkledij tijdens Katena activiteiten, zal het lid hierop aangesproken worden door het bestuur.  Bij herhaalde niet-naleving kan het lid eventueel uit de club geweerd worden.  (zie artikel 9a, 10 en 12 van het huishoudelijk reglement).

Voor de nieuwe leden: zij kunnen bij het behalen van het club-laureaatschap tijdens het jaar van aansluiting of het daaropvolgende seizoen mits heraansluiting een deel van verplicht kledijpakket (€ 100) terugkrijgen, wat misschien geïnvesteerd kan worden in extra kledij.  (zie reglement club-laureaatschap)

Onze Sponsors

Breng hen eens een bezoek of contacteer hun.  Ze zullen dit ten zeerste appreciëren!!