ALGEMENE INFO OMTRENT ONZE ACTIVITEITEN  :

Alle ritten van Katena worden steeds up-to-date aangekondigd via onze uitstapkalender, check deze regelmatig !

De Katena-leden van Turnhout  en  omgeving  vertrekken op de parking aan de Sporthal ,  Stadspark in Turnhout .

Zaterdag starten we om 13.00u ,  en op zon-  en feestdagen om 8.30u     (van 1 september tot 31 maart om 9u)

Welke afstanden …    Wel, op zaterdag rijden we normaal een 90-tal km, en op zon- en feestdagen een 70-tal km.

We organiseren ook regelmatig speciale ritten, deze worden steeds vooraf mét een woordje uitleg aangekondigd.

De ritten eindigen bij één van de sponsorende horeca – zaken,  waar aansluitend nog iets kan gedronken worden.

Alle afwijkingen qua afstand,  vertrek / aankomst -tijd of -plaats  worden steeds in onze uitstapkalender vermeld.

En om de sfeer er in te houden worden onze trouwe leden regelmatig beloond met een gratis traktatie na de rit !

Zaterdag 25 juni gaat Jos De Witte samen met Ann, Paul en Lutgard de Alden Biezen Classic rijden . Hij vertrekt om 7 uur aan de Sporthal met de auto. Als er nog meer liefhebbers zijn, van harte welkom.

2 en 3 juli 2022

Zaterdag 2 juli – 9.30u

Gravelrit “Door de Kempen” 70 km + Toeristische Wegrit

(Beide enkel voor Katena-leden)

>>gpx-routebestand gravelrit<<

vertrek Sporthal Turnhout –  aankomst Drukkerij De Melle.

Zondag 3 juli : De Melle-rit   (VWB)

Vertrek :  Drukkerij De Melle, Treskesdijk 1, Turnhout

75 km  –  inschrijving 08.00-11.00 u