Midzomernacht Barbecue 2018

SCHRIJF NU IN !!!

KATENA organiseert op vrijdag 22 juni 2018 een Midzomernacht - Barbecue.  We zijn dan ongeveer op het moment dat we de langste dag en de kortste nacht hebben. Gezien de locatie in de open natuur is, gaan we buiten kunnen genieten van een schitterende zonsondergang. Op vrijdagavond gaan we ook niet fietsen dus niemand heeft eigenlijk een excuus om niet aanwezig te zijn...

Voor wie?

Voor alle clubleden en hun partners en de inwonende kinderen! Het is mede dankzij je partner dat je zoveel tijd krijgt om je sport te beoefenen...  Het bestuur zou ook graag hebben dat de nieuwe leden van dit jaar massaal komen opdagen op deze barbecue, ook dus met partner en eventueel de kinderen. Een beter moment om met iedereen kennis te maken bestaat niet...! Vorig jaar telden we bijna 100 deelnemers!!

 

 

Wanneer?

Vrijdagavond 22 juni 2018 vanaf 19.00 uur beginnen we reeds met aperitieven...  Het eten volgt een ietsje later...

Wat?

Barbecue-festijn en drank naar keuze inbegrepen!  Rond de klok van 23.00 u à 23.30 u gaan we nog wat muziek brengen.  DJ is dus aanwezig!  En dit op aanvraag van verscheidene ladies in onze club!

 

Waar?

De locatie is in feestzaal "Merckhoeve", gelegen Marck 7 op de grens van Turnhout en Merksplas.  Voorwaar een hele mooie en verzorgde gelegenheid.  Deze feestgelegenheid is gelegen op Koekhoven waar je iets voorbij de mengvoederzaak (als je van Turnhout of Merksplas komt) een baantje naar rechts neemt, de Marckstraat.  Dan rijd je nog een kilometer tot aan de voorlaatste boerderij.  

Dit baantje ligt compleet "in the middle of nowhere" ...!

Noteer deze datum voor jou en je partner dus reeds in je agenda.  Vraag het gerust aan je andere Katena-vrienden (en vriendinnen) als je er vorig jaar niet bij kon zijn.  Het is echt de moeite!
Ook ten zeerste aanbevolen aan alle nieuwe Katena-leden!  Een unieke kans voor een toffe kennismaking!

Hoeveel kost dat?

Voor slechts 15 euro per persoon mag je zoveel eten en drinken als je wil. 
Kinderen beneden 12 jaar betalen slechts 10 euro

Hoe te regelen?

Stort vóór12 juni 2018 je bedrag op het rekeningnummer van KATENA Fietsclub, zijnde BE08 4134 1510 7113
Zet in de mededeling ook even het juiste aantal personen
( x volwassenen en x kinderen minder dan 12 jaar (deze betalen immers slechts 10 euro))
Niet vergeten, nu doen dus!