Ledenpagina

April/Mei

Juli – Augustus

KATENA Nieuwsbrieven Archief

Graag nog eens een oude nieuwsbrief herbekeken ? Hier vind je ze allemaal terug !

WEBSHOP  BIORACER (gesloten)

Klik hier om naar de webshop van BIORACER te gaan.  Katena stelt deze webwinkel enkele keren per jaar open om elk (nieuw) clublid de kans te geven kledij (bij) te bestellen.  Let op, indien je hier gewoon op Bioracer klikt, ga je rechtstreeks naar de algemene website van “Bioracer”.  Hier kan je dan het materiaal van onze kledij en andere zaken ivm kledij terugvinden.

KATENA  KRANTJE

Heb je iets te koop, heb je een mededeling, een speciale organisatie of enig ander nieuws?  Mail naar andre@aol.be (André Van Looy) en indien je artikel goed wordt bevonden, zal dit zo snel mogelijk op dit prikbord verschijnen.

KATENA Fotogallerij

Een beetje grasduinen in de herinneringen aan voorbije organisaties ? Hier kan je terecht.

KATENA  een stukje geschiedenis

Klik hier om een beetje over de geschiedenis van de club te lezen.  Kunnen we ooit de volledige geschiedenis hier op zetten

Onze Sponsors

Breng hen eens een bezoek of contacteer hun.  Ze zullen dit ten zeerste appreciëren!!