Algemene informele ledenvergadering 2019

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/b/7/1/fietsclub-katena.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Voor de start van ons nieuw seizoen, beginnen we met onze jaarlijkse algemene informele ledenvergadering (enkel voor leden). Deze gaat door op vrijdag 22-02-2019 om 19.00uur in het Gemeenschapscentrum van Merksplas.

Gelieve door te geven als je aanwezig zal zijn via info@fietsclub-katena.be of via een bestuurslid vóór 10 februari. Je kan je ook online inschrijven door te klikken op de link signup (hier onderaan dit artikel, als je bent ingelogd).

Heb je agendapunten? Deze kan je vooraf doorgeven via onze voorzitter Herman Havermans ( h.havermans@telenet.be )

DAGORDE WORDT GEPUBLICEERD IN NIEUWSBRIEF 2 VAN FEBRUARI 2019 Vragen kunnen op voorhand worden gestuurd aan de voorzitter liefst vóór 3 februari (per mail aan h.havermans@telenet.be of per brief aan Herman Havermans, Oude Vaartstraat 68, 2300 Turnhout). Vragen die niet op voorhand werden ingestuurd kunnen worden gesteld, maar een onmiddellijk antwoord kan dan echter niet gegarandeerd worden.

Achteraf kan men met de fietsvriend(inn)en een gezellige babbel slaan bij een drankje en een knabbeltje. Verder nog enkele praktische punten: - de bedeling van aangifteformulieren verzekering - uitdelen van formulieren waarmee u de tussenkomst lidgeld kan vragen bij uw ziekenfonds. (vooraf aanvragen met vermelding van het ziekenfonds via dirk@fietsclub-katena.be of telefonisch op 014/63.85.25 na 18 uur)

Je zal zien dat het de moeite loont om erbij te zijn!

Organisatieonderwerp:
Datum en uur van organisatie:
vrijdag, 22 februari, 2019 - 19:00