2-Daagse Renesse 2019

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /customers/b/7/1/fietsclub-katena.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Zee fietsers,

Het is weeral 2 jaar geleden dat we naar zee trokken voor een tweedaagse door de westhoek. Voor 2019 verlaten we België en gaan we naar Nederland.  Renesse licht op Schouwen Duiveland aan de Noordzee. Hellingen gaan er niet zijn maar de wind kan ons enorm parten spelen in deze regio. Zeelandbrug en Neeltje Jans zijn bekende begrippen bij sommigen. Jaren terug zijn we daar ook geweest met de fiets van Turnhout naar Renesse en terug. We gaan nu met de auto. We zoeken rustige fietswegen op, zal geen probleem zijn in Nederland Fietsland.

Voor zij de mee willen gaan, reserveer maar het weekend van 06/09-07/09-08/09/2019 in jullie agenda.

Ter info: Hotel = Hampshire Renesse (zie foto en link)
De prijs zal rond de 130 euro ( juiste prijs wordt nog bevestigd)  liggen voor volgende zaken:
2x slapen met ontbijt, 1 driegangenmenu + drankje op zaterdagavond, 1pasta+drankje op zondagmiddag. Voor zaterdag voorzie in een broodje +1 drankje, koffie + taart. Voor zondag 1 drankje op een tussenstop. Heel het weekend is er ook een volgwagen voorzien.

De betaling gaat opgevraagd worden tegen 30/04/2019, bericht volgt nog
Als jullie nu al vragen hebben, kan je me altijd aanspreken. Michel Bruiyndonckx
Voor verdere info: mbr@parkmotors.be of 0496/95.29.44

De organisatoren,